Ponents

 Contacte
@cabralens

Mar Cabra Valero
Fundación Ciudadana Civio

Mar és llicenciada en Comunicació Audiovisual per la Universitat Complutense de Madrid i màster en Periodisme d’Investigación por la Universidad de Columbia de Nueva York. És membre del International Consortium of Investigative Journalists.

 Contacte
@carlosguadian

Carlos Guadián Orta
Autoritas Consulting

Carlos forma part de l’equip d’Autoritas Consulting. És diplomat en GAP i llicenciat en Ciències Politiques per la Universitat Pompeu Fabra. A l’any 2003 va començar a publicar a K-Government sobre temes relacionats amb les administracions públiques i la tecnologia. És coordinador d’oGov, plataforma dedicada a l’Open Government i col·laborador de Sesión de Control.

 Contacte
@vickyande

Victoria Anderica Camafreita
Acces Info Europe

Victoria és llicenciada en Dret per la Universitat Carlos III de Madrid, on es va especialitzar en Dret Comunitari. Ha estudiat un màster d’Eurocultura a la Universitat de Deusto a Sant Sebastià (País Basc) i a la Universitat Georg-August de Göttingen (Alemanya).

 Contacte
@antonigr

Antoni Gutiérrez-Rubí
Assessor de Comunicació Política i Consultor Polític

Antoni és membre de les principals associacions professionals com ADECEC (Associació d’Empreses Consultores en Relacions Públiques i Comunicació), ACOP (Associació de Comunicació Política), EAPC (European Association of Political Consultants) o DIRCOM (Associació de Directius de Comunicació).

 Contacte

Manuel Villoira Mendieta
Transparencia Internacional España

Manuel és Doctor en Ciència Política i Sociologia per la Universitat Complutense de Madrid. Llicenciat en Dret i Filosofia, ha sigut becari Fulbright en la Universitat d’Indiana, on va desenvolupar estudis de Màster i Doctorat. En l’actualitat és professor visitant en la Indiana University i ocupa una Càtedra de Ciència Política i de l’Administració a la Universitat Rey Juan Carlos.

 Contacte
@Nagodelo

Nagore de los Ríos
Ex Directora de Govern Obert i Comunicació a Internet a Euskadi

Nagore és llicenciada en periodisme per la Universitat del País Basc. Ha sigut redactora dels serveis informatius de la Cadena COPE, Radio Euskadi i la Cadena Ser. Cap de premsa d’alguns representants polítics. Ha sigut ponent i professora ocasional en alguns cursos, màsters i jornades sobre comunicació i política 2.0.